If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте на всички ... Нов съм във форума от 4 години имам алфа 164 2.0 тс. И съм много доволен от нея засега,макар че има проблеми както всяка друга кола
здравейте. Проблема ми е съединителя, като се връща и от време на време ми се връща до половината и трябва да го връщам с крака. също и скоростите като ми загрее колата и първа ми хърка.
Да добавя че сам на 19 год. от Пловдив... от 1 година г/д имам книжка,още не ги разбирам много нещата.
Привет и добре дошъл .
На 19 години и вече капитан на кораб - похвално
Така на последния ти въпрос :
Виж нивото на спирачната течност , ако е нормално се подготви за смяха на помпа на съединителя . Намира се на ужасно кофти място над педала - не е скъпа но е гадна работа .
Другото което може да създава проблеми е работното цилиндърче на съединителя - намира се върху скоростната кутия - ще го видиш и познаеш лесно - от страната на въздушния филтър като погледнеш надолу към скоростната кутия .
Скоростите дето хъркат ще ги измислим като оправим помпата и сме сигурни в коректната работа на съединителя .
Дай повечко инфо за колата - години , модификация , ако се намира и някоя снимка да и се порадваме и ние .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Привет и добре дошъл .
На 19 години и вече капитан на кораб - похвално
Така на последния ти въпрос :
Виж нивото на спирачната течност , ако е нормално се подготви за смяха на помпа на съединителя . Намира се на ужасно кофти място над педала - не е скъпа но е гадна работа .
Другото което може да създава проблеми е работното цилиндърче на съединителя - намира се върху скоростната кутия - ще го видиш и познаеш лесно - от страната на въздушния филтър като погледнеш надолу към скоростната кутия .
Скоростите дето хъркат ще ги измислим като оправим помпата и сме сигурни в коректната работа на съединителя .
Дай повечко инфо за колата - години , модификация , ако се намира и някоя снимка да и се порадваме и ние .
ми... 94 год. 2.0ТС. Имам Тръби за климатик,обаче нямам климатик нз защо, но търся. Друго нзз ако нещо някой го интересува да пита ..
Comment